Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

volynnews.com

П'ятниця, 28 грудня 2012, 13:27

Реформи у первинній медичній допомозі на Львівщині поки що не проводитимуться

Львівська облрада визнала недоцільним створення у Львівській області центрів первинної медичної допомоги як самостійних юридичних осіб та вирішила повернутись до розгляду цього питання пізніше.

Відповідне рішення депутати Львівської облради прийняли сьогодні, 28 грудня, під час пленарного засідання сесії, інформує кореспондент Варіантів.

Депутати вирішили повернутись до розгляду питання після того, як завершиться експеримент з реформуванням системи охорони здоров’я у Дніпропетровській, Донецькій і Вінницькій областях та будуть отримані висновки Міністрества охорони здоров’я України, йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, 14 листопада, під час сесії Львівської міськради 63 депутати проголосували за ухвалу щодо переданні станції швидкої допомоги Львова у підпорядкування обласному управлінню охорони здоров’я з наступного року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.