Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

nordbess-news.cv.ua

П'ятниця, 28 грудня 2012, 15:36

Природоохоронні заходи Львівщини за 2012 рік профінансовані менше, ніж на половину – Башта

Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області повідомило, що із 3 млн. 772 тис. грн., передбачених на фінансування першочергових природоохоронних заходів Львівщини, були профінансовані лише 1 млн. 549 тис. грн., з яких використали лише 839 тис. грн.

Про це йдеться в інформації держуправління, оприлюдненій сьогодні, 28 грудня, під час пленарного засідання сесії Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Як зазначено у повідомленні держуправління, кошти та ці заходи беруться з обласного фонду охорони природного навколишнього природного середовища, а розпоряджатись ними мало фінансове управління Львівської ОДА.

В той же час, звіти про стан виконання заходів подаються не в Держуправління з охорони навколишнього природного середовища, а в головне управління економіки та промислової політики Львівської ОДА, йдеться в інформаційній довідці держу правління.

Відтак, як зазначила в повідомлення перший заступник начальника держуправління Ганна Башта, у держуправлінні відсутня достовірна інформація про стан фінансування та використання цих коштів.

Нагадаємо, ще у червні Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області сформувало Перелік першочергових природоохоронних заходів, на загальну суму 28 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.