Роман Кошла,  28 грудня 2012

Варіанти на вікенд

Вже 28 грудня, до нового року залишились три дні і новорічний настрій псує лише погода за вікном, а саме, відсутність снігу та плюсова температура. Але, незважаючи на ці фактори, редакція Варіантів тримає Вас в курсі усіх подій останнього вікенду 2012 року.

 

Варіанти на кіно

Зважаючи на загальний настрій, в кіно крутять саме новорічні фільми і ось один із них під назвою «З новим роком, мами» справді вартий уваги, незважаючи на те, що зняли його у Росії. Проста легенька лірична комедія про стосунки різних людей зі своїми мамами. В головних ролях Ален Делон та Павло Воля - гримуча суміш.

Який же новий рік без «Джентльменів удачі»? І саме тому радимо до перегляду цей фільм – римейк 2012 року від творців фільму «Елки». Чергова легенька російська комедія із Безруковим у головній ролі.

Ну і для тих, хто ще не виліз із бункерів після кінця світу, радимо подивитись фільм від іспанського кінематографу «Кінець світу». Друзі збираються разом провести вихідні в гірській хатині. Однак дивне явище повністю змінює плани, залишаючи їх без зв'язку із зовнішнім світом. По дорозі за допомогою вони віддаляються одне від одного так, як події навколо чинять на них сильний вплив.

Мистецькі варіанти

Виставка «Від Різдва до Різдва» - ще один острівець новорічного настрою для всіх мешанців та гостей міста. На виставці представлені 40 творів живопису молоді з особливими потребами та буде проведений благодійний аукціон їхніх робіт, які були відібрані мистецтвознавцями.

Також з нагоди різдвяних свят радимо відвідати театральний центр «Слово і голос», який презентує проект «ІРМОС. Давні духовні напіви України» та запрошує на виставу «Радуйся. Наспіви до Богородиці».

Для поціновувачів сучасної драматургії Перший український театр для дітей та юнацтва представляє виставу театру «Wind of change» під назвою «Коли у світ з’вляється людина» за М. Гекманнсом.

Ну ,і на завершення невеличкий експромт, адже писати стандартні огляди подій та фільмів за декілька днів до нового року якось дивно та нудно. Вийдіть на вулицю, вдихніть на повні груди та відчуйте запах свята у повітрі. Відчуйте себе дитиною, накупіть солодощів та мандаринок і, прогулюючись містом, відчуйте себе дитиною.

Ми покоління новорічної «Фанти» та дефіцитних мандарин. Згадайте цей час. Провідайте своїх близьких та рідних і відчуйте, наскільки Ви їм потрібні та важливі, адже наближається наймагічніший час року – період, коли навіть час зупиняється.

Прикрашайте ялинку цілою сім’єю або із коханою людиною та почувайте себе комфортно.

Із прийдешнім Новим роком усіх читачів і нехай це банально, та хай всі Ваші проблеми залишаться у старому році, а в новому році хай все буде по-новому. До зустрічі наступного року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.