Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

galinfo.com.ua

Субота, 29 грудня 2012, 11:35

Костюк забрав ще понад 130 тис. грн. з бюджету Львів-ТБ

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк розпорядився гроші в сумі 130 357 грн., призначені на фінансування Львів-ТБ, перерозподілити на інші видатки.

 

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА від 24 грудня.

Ці гроші будуть витрачені на:

78 тис. грн. -  на проведення заходів з нагоди відзначення 20-річчя Львівського обласного товариства політичних в’язнів і репресованих

12 357 грн. – на виготовлення бронзового погруддя Головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича

40 тис. грн.. – на виготовлення гранітної дошки з барельєфом Євгена

Нагадаємо, фінансову підтримку КП "Телекомпанія "Львів-ТБ" остюк "урізає" вже не вперше.

Раніше 100 тис. грн. було виділено на організацію та проведення протокольних і масових заходів Львівської обласної ради у 2012 році за рахунок зменшення асигнувань, передбачених головному управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації ОДА для надання фінансової підтримки КП "Телекомпанія "Львів-ТБ". 

Перед тим Костюк розпорядився забрати 167 тис. грн із спеціального фонду фінансової підтримки КП "Львів-ТБ" і витратити їх на на проведення XVI Всеукраїнського фестивалю кіно, телепрограм для дітей та юнацтва "Золоте курча".

Ще 100 тис. грн із цього фонду були перераховані на завершення облаштування комплексу для збереження аудіозаписів з фонду обласного дежравного радіо.

5 грудня Нацрада погодила КП Львівської облради "Львів-ТБ" отримання ліцензії на супутникове мовлення. Компанія отримає ліцензію після сплати ліцензійного збору в розмірі 147 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.