Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

sem40.ru

Субота, 29 грудня 2012, 13:08

Тягнибок та Мірошниченко потрапили у міжнародний рейтинг антисемітів

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок і його соратник Ігор Мірошниченко розділили п'яте місце в міжнародному рейтингу головних антисемітів 2012 року, складеному Центром Симона Візенталя.

 

Тягнибок і Мірошниченко вперше удостоїли Україну сумнівною «честі» лідерства в світовому списку антисемітів.

Олег Тягнибок потрапив в цей «чорний рейтинг» через свої заклики «боротися з жидвою», а Ігор Мірошниченко - через скандал з американською  кіноактрисою Мілою Куніс єврейського походження, яку він назвав «жидівкою».

Сусіди українських депутатів - лідери єгипетської ісламської партії «Мусульманське братство» (1-е місце) і патологічний антисеміт - президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад (2-е місце), який відкрито закликає до знищення Ізраїлю.

На третьому рядку - віце-президент Ірану Мохамад Рахімі за вислів: «Щоб врятувати світ, треба знищувати євреїв ще в материнській утробі» і начальник генерального штабу іранської армії генерал-майор Хасан Фірозабада, визначивший головною метою своєї організації - «Остаточне знищення Ізраїлю».

Серед колег Тягнибока і Мірошниченко також грек Ніколас Міхалоліакос (6-е місце), засновник неонацистської партії «Золота зоря». Цей політик загальнонаціонального масштабу заявив в інтерв'ю журналістам: «У роки Другої світової війни євреїв не вбивали цілеспрямовано. Не було крематоріїв і газових камер і жодних шести мільйонів вбитих євреїв не було».

На сьомому місці - угорський неонацистський парламентарій Мартон Гьонгоші, який запропонував створити «повний опис угорських євреїв, котрі складають сучасну П'яту колону».

На 10-му місці в списку розташувався глава «Афро-Американського союзу мусульман» Луїс Фархан, який заявив, що «євреї контролюють американські ЗМІ і регулюють фінансову систему країни». «Резервний банк, де вони (євреї) друкують гроші, знаходиться поряд з музеєм Голокосту. Хіба це випадково? »- вважає Фархан.

Список провідних юдофобів світу був опублікований 28 грудня в США Центром Симона Візенталя - всесвітньою єврейською організацією по боротьбі з антисемітизмом, повідомля ізраїльське видання "Форум". 

Звіт Центру Візенталя - авторитетного міжнародного правозахисного центру, до якого прислухаються у Білому Домі і в Євросоюзі, має стати тривожним сигналом для українського керівництва.

Поява українських депутатів в такому «чорному рейтингу» може призвести до політичної ізоляції сучасних націонал-соціалістів зі «Свободи». Не виключено, що США і ЄС можуть розробити проти них тверді заходи впливу за прикладом «закону Магнітського», - зазначається у повідомленні. 

Джерело: Голос України

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.