Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

byskeradio.blogspot.com/

Субота, 29 грудня 2012, 13:31

Костюка просять навести порядок на автобусній станції у Буську

Депутати Буської райради звернулися до голови Львівської ОДА Михайла Костюка та та голови Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті Є.Пронченка з проханням навести порядок на автобусній станції у Буську.

 

Звернення про це було затверджено на сесії Буської райради 20 грудня.

ТзОВ «Радар-Транс», яке надає послуги з обслуговування даної автостанції згідно з договором з Львівською ОДА, не виконує свої обов’язки, - стверджується у зверненні.

«Зазначене підприємство, будучи власником автостанції у місті Буську … не забезпечує належні умови обслуговування пасажирів та перевізників, оскільки каса на автостанції не працює, територія автостанції (платформи та місця для сидіння пасажирів) від снігу не розчищається, а приміщення для чекання поїздки (що актуально особливо у зимовий час), довідкова служба, обов'язкова візуальна інформація та система інформування водіїв про умови дорожнього руху на автостанції взагалі відсутні.

Мають місце і інші порушення, через які пасажири та перевізники не отримують належних послуг.

Крім цього, через неналежний стан утримання автостанції водії автобусів з метою висадки та посадки пасажирів відмовляються заїжджати на її територію, а тому здійснюють висадку та посадку на проїжджій частині, наражаючи тим самим на небезпеку як людей так і себе», - сказано у зверненні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.