Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

karpatnews.in.ua

Субота, 29 грудня 2012, 16:04

УДАР визначився з кандидатом на довиборах у Львівську облраду

Конференція Львівської обласної організації партії УДАР висунула одного кандидата у депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі з проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради.

Про це Варіанти повідомили у прес-службі ЛОО УДАР.

У Городоцькому виборчому окрузі  № 24 УДАР висунув в кандидати у депутати облради Володимира Сагана.

Як пояснили Варіантам, те, що УДАР виставив на довиборах лише одного кандидата, пояснються попередніми домовленості з опозиційними партіями Львівщини, а саме: Фронтом змін, Батьківщиною та Свободою.

Володимир Саган до недавнього часу очолював Городоцьку районну організацію ВО «Батьківщина» і в 2010 році висувався кандидатом в облраду від цієї партії.

Станом на сьогодні Володимир Саган є безпартійний.

Володимир Саган очолював районний виборчий штаб нардепа Ярослава Дубневича на виборах до парламенту у 2012 році.

Нагадаємо, згідно з календарним планом проміжних виборів висунення претендентів у кандидати в депутати Львівської облради від політичних партій розпочинається 28 грудня і триватиме по 31 грудня. 

Подання документів про висунення претендентів в кандидати в депутати облради відбуватиметься з 29 грудня по 2 січня, відповідно, рішення про затвердження  кандидатів чи відмова у цьому повинні бути зроблені ТВК не протягом трьох днів.

8 грудня на Львівщині стартували проміжні вибори 7 депутатів Львівської облради.  

Однак Львівська облрада наразі не виділила грошей на їх проведення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.