Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

Неділя, 30 грудня 2012, 17:35

?«Фронт змін» на Львівщині змінив свого керівника

«Фронт змін» на Львівщині очолив депутат Львівської облради Микола Кадикало.

 

Про кадрові зміни у ЛОО «Фронт змін» зазначено у повідомленні прес-служба партії з приводу позиції партії щодо проміжних виборів у Львівську облраду. 

"Ми розпочали конструктивну роботу між опозиційними фракціями у парламенті. Цю ж єдність ми демонструємо і на Львівщині протягом трьох років і сьогодні. Тому львівський обласний «Фронт Змін» підтримає рішення конференцій політичних партій, що входять до Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина», а також рішення наших опозиційних побратимів -  ВО «Свобода» та «УДАР», - зазначив голова ЛОО ПП «Фронт Змін» Микола Кадикало", - сказано у повідомленні.

Додзвонитися до прес-служби або ж до членів "Фронту змін", щоб перевірити цю інфомрацію Варіантам не вдалося. 

Нагадаємо, до сьогодні Львівську обласну організацію Фронту змін очолював Степан Кубів. Степан Кубів у жовтні був обраний народним депутатом. 

Микола Кадикало народився 19 грудня 1974 року в с.Поршна Пустомитівського району, на даний час проживає в с. Липники Пустомитівського району. Одружений, виховує двох доньок – 7,5 та 1,5 роки. За фахом – юрист. Депутатом цієї каденції став уперше, до цього працював в органах прокуратури – на посадах помічника та старшого помічника прокурора, потім 7 років працював у Львівській обласній прокуратурі прокурором природоохоронного відділу.

Щодо позиції "Фронту змін" на виборах, то партія завила про підтримку кандидатів, висунутих опозиційними партіями, а от свої кандидатів - не висунула. 

Конференція ЛОО Політичної партії «Фронт Змін» прийняла рішення підтримати кандидатів від партій Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» («Батьківщина», «Фронт Змін», Народний рух України, «Народна самооборона», «За Україну!», «Реформи і порядок», «Громадянська позиція») та опозиційних політичних партій – партнерів у боротьбі з провладним режимом – ВО «Свобода» та «УДАР Віталія Кличка», - сказано у повідомленні. 

 27 січня 2013 року відбудуться проміжні вибори у Львівську облраду у семи округах. 

Згідно з календарним планом проміжних виборів висунення претендентів у кандидати в депутати Львівської облради від політичних партій розпочалося  28 грудня і триватиме по 31 грудня. 

Подання документів про висунення претендентів в кандидати в депутати облради відбуватиметься з 29 грудня по 2 січня, відповідно, рішення про затвердження  кандидатів чи відмова у цьому повинні бути зроблені ТВК не протягом трьох днів.

8 грудня на Львівщині стартували проміжні вибори 7 депутатів Львівської облради.  

Однак Львівська облрада наразі не виділила грошей на їх проведення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.