Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

vkurse.ua

Середа, 2 січня 2013, 09:57

Паперові виписки з Єдиного держреєстру замінено отриманням інформації через Інтернет

1 січня набув чинності закон, згідно з яким паперові виписки з Єдиного держреєстру будуть замінені отриманням відповідної інформації через Інтернет на офіційному веб-сайті головного органу держполітики у сфері реєстрації.

 

Законом скасовується вимога про обов'язкове подання підприємцям органами державної влади паперових виписок, витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та впровадження одержання органами державної влади відомостей з Реєстру через офіційний сайт головного органу в системі центральних органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики у сфері державної реєстрації або шляхом доступу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Таким чином, будь-хто, в тому числі і органи державної влади, можуть у режимі реального часу отримувати необхідну інформацію про юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, яка є актуальною на момент запиту.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.