Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

byhgalter.com

Четвер, 3 січня 2013, 16:20

Міський бюджет Львова недоотримав 16 млн. грн.

Міський бюджет Львова недоотримав 16 млн. грн. через порушення вимог земельного законодавства посадовими особами Львівської міської ради.

 

Про це Варіанти повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

Посадовці Львівської міськради не вживають ефективних заходів для переукладення відповідно до діючої грошової оцінки 740 договорів оренди земельних ділянок, в тому числі 577 – з юридичними особами на суму понад 33 млн. грн.

"Враховуючи те, що з 2011 року розмір середньої грошової оцінки землі зріс у 1,5 рази, в бюджет міста внаслідок бездіяльності ЛМР торік, згідно з інформацією Державної податкової служби у Львівській області, не отримано понад 16 млн. грн.", – зазначено у повідомленні.

Окрім того, ЛМР не розірвала 20 договорів оренди земельних ділянок з підприємствами-банкрутами, що систематично не сплачують орендну плату. Не розірваними залишаються також 3 договори оренди земель із суб’єктами господарювання, які ліквідовані та зняті з державної реєстрації.

На усунення таких порушень законності, прокуратура Львова внесла подання Львівському міському голові з вимогою притягнути винних осіб до відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.