Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

daily.lviv.ua

П'ятниця, 4 січня 2013, 14:26

Відчуття порожнечі не покидає туриста у львівському аеропорту - німецькі ЗМІ

700 мільйонів євро витратив Львів на новий футбольний стадіон та аеропорт до Євро-2012, однак інвестиції виявились змарнованими. 

 Про це пише німецьке видання taz.de.

Вибравшись із інтенсивного транспортного руху в центрі міста та діставшись до львівського аеропорту, турист буде здивований відсутністю автомобілів біля львівського летовища, йдеться в статті "Порожнеча Львова". 

Хоча у Львові не бракує туристів, проте зовсім небагато з них дістаються сюди повітряним шляхом, відтак повітряні ворота міста стоять пусткою, пише журналіст Юрій Дуркот. 

За його словами, в середньому львівський аеропорт приймає 8 літаків на день, більшість лоукостів не можуть пробитись на український ринок через його монополізованість. 

Так само і стадіон "Арена Львів" - тут, згідно з матеріалом, відбуваються весілля, проводяться конференції, семінари, паради військових оркестрів - все, окрім футболу. 

"ФК "Карпати" зі Львова натомість хоче проводити свої ігри у прем'єр-лізі на власному стадіоні. Він розташований в місті, набагато краще доступний і приносить більше удачі команді", - пише журналіст. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.