Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

obozrevatel.com

П'ятниця, 4 січня 2013, 17:33

Прокуратура Львівської області оскаржують вирок підприємцю, що привласнив бюджетні кошти

Прокуратура Львівської області готує апеляцію на рішення Самбірського міськрайонного суду, відповідно до якого архітектор і власник приватного підприємства був звільнений від відбування основного покарання з випробуванням, із встановленням іспитового строку тривалістю 2 роки за скоєння злочину -  привласнення майна та службове підроблення, чим було завдано шкоди державі в сумі 137 тис. грн..

 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Досудовим слідством було з’ясовано, що архітектор і власник приватного підприємства, виконуючи реконструкцію дитячого садка в одному із сіл Самбірського району, умисно вніс у відповідну документацію неправдиві відомості щодо виконання окремих ремонтних робіт та їх вартості.

Унаслідок таких злочинних дій вказаному підприємству з бюджету безпідставно перераховано 137 тисяч гривень.

Відтак, Самбірським міськрайонним судом згаданого архітектора засуджено за  ч.4 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України (привласнення майна та службове підроблення) до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати відповідні посади на 3 роки. 

Проте на підставі ст. 75 КК України суд звільнив останнього від відбування основного покарання з випробуванням, із встановленням іспитового строку тривалістю 2 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.