Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

fakty.ictv.ua

П'ятниця, 4 січня 2013, 17:36

Різдвяний обід для бідних відбудеться у Львові

7 січня о 15:00 у  Храмі Святих Верховних Апостолів Петра та Павла (Костел Єзуїтів) у Львові відбудеться різдвяний обід для бездомних  та  малозабезпечених мешканців нашого міста,  які не мають змоги відчути тепло родинного столу.

Традиційно благодійний захід організовує міжнародна католицька спільнота Св. Егідія.

"Різдвяний обід - свято, на якому за одним столом збираються бідні та багаті, молоді та старі, щоб дарувати радість, тепло і любов одне одному. В цей день ми прагнемо бути для наших бідних друзів однією сім’єю, яка збирається навколо новонародженого Ісуса. Різдвяний обід стає знаком надії для Львова тому, що показує справжній образ міста, в якому є місце для всіх: бідних і багатих, молодих і старих», - наголошують організатори благодійного обіду.

Щоразу долучитися до різдвяного свята запрошують небайдужих львів'ян.

Так другий рік поспіль за ініціативи депутата Львівської обласної ради,  засновника ТзОВ «Барком»  (ТМ «Родинна ковбаска») на святковому столі для бідних з'являться різдвяні пампухи.

На різдвяному святі організатори очікують близько 200 людей.  Їх частуватимуть кутею, пампухами, гарячими варениками.

Обіди з бідними спільнота Св. Егідія організовує у 80 країнах.

У Львові благодійний захід відбувається вп’яте.

Як уже повідомляли Варіанти, у неділю, 6 січня, у Винниках Спільнота взаємодопомоги «Оселя» організує для безпритульних та малозабезпечених Святий вечір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.