Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

building.ua

П'ятниця, 4 січня 2013, 18:23

Регіонал Михайло Герман силою не допустив земельного дерибану у Винниківській міськраді

Депутати Винниківської міської ради сьогодні під час сесійного засідання так і не змогли затвердити бюджет міста, натомість сама сесія закінчилась словесною перепалкою та бійкою між депутатами фракцій-опонентів – Партії регіонів та «Фронту змін».

Депутат Винниківської міської ради від Партії регіонів Михайло Герман висловив рішучий протест проти намагання депутатів із фракції «Фронт змін» «з голосу» винести на голосування проекти рішень щодо виділення їм п’яти земельних ділянок, - повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

Михайл Герман заявив, що депутати Винниківської міської ради вкотре проігнорували проблему відсутності бюджету на 2013 рік, натомість перетворили сесію на «земельний дерибан».

«Депутати з «Фронту змін» хотіли провести рішення так, аби підставні особи, наближені до цих депутатів, отримали ласі земельні ділянки. В той же час складається враження, що проблеми життєдіяльності міста їх просто не цікавлять», - розповів Михайло Герман.

Відтак після словесної перепалки з депутатами, які попри протести намагалися «провести» потрібне земельне рішення, виникла шарпанина між опонентами, яка переросла у фізичне протистояння.

Таким чином депутат-регіонал завадив земельному дерибану у Винниківській міськраді.

Щоправда, Михайло Герман не виключає, що найближчим часом депутати із так званих «опозиційних сил» знову спробують «прихватизувати» земельні ділянки під час сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.