Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Понеділок, 31 травня 2021, 12:07

Зеленський готуватиме в Україні людей майбутнього

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський анонсував створення Президентського університету, який готуватиме "людей майбутнього", та підписав відповідний указ.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 31 травня, під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Освіта і наука" Володимир Зеленський заявив про створення Президентського університету.

"Це заклад вищої освіти, який буде готувати людей майбутнього. Який навчатиме спеціалістів, що зможуть вирішувати важливі державні завдання для захисту нашої держави в дуже важливих пріоритетних найактуальніших напрямках. Напрямках сьогодення і завтрашніх викликів", – розповів президент.

За його словами, університет готуватиме спеціалістів з інформаційної та кібербезпеки, зі штучного інтелекту, нанотехнологій, аерокосмічних, енергетичних та біотехнологій.

Зеленський планує зібрати у президентському виші найкращих викладачів та найкращих учнів зі всієї України, які навчатимуться безкоштовно.

Де саме буде розташований університет та як випускників стимулюватимуть залишатися працювати в Україні, президент не розповів.

Нагадаємо, ще на початку травня Володимир Зеленський повідомив, що в Україні з’явиться новий університет, який готуватиме професіоналів з безпеки. Після закінчення навчання випускники будуть працювати на державу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.