Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ua.korrespondent.net

Вівторок, 8 січня 2013, 15:00

48 спецмашин прибирали Львів сьогодні вночі

Для прибирання та посипання вулиць Львова цієї ночі залучили 48 одиниць техніки та використали 170 кубометрів піскосуміші.

Про це Варіанти повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Комунальники Залізничного району використали 27 м. куб. піскосуміші та залучили 2 підмітальні машини, 3 піскорозкидувачі, навантажувач та 2 трактори; Франківського району - 2 підмітальні машини, 4 піскорозсіювачі та трактор, для посипання доріг використали 35 м. куб. піскосуміші; Шевченківського району - 3 піскорозсіювачі та навантажувач, 28 кубометрів піскосуміші; Сихівського району - 40 кубометрів піску, 2 підмітальні машини, 3 піскорозсіювачі, навантажувач та 4 трактори; Личаківського району - 10 одиниць техніки: 4 підмітальні машини, 3 піскорозсіювачі, 2 трактори та навантажувач.

Центр Львова прибирали 4 підмітальні машини та 2 трактори, використали 20 м. куб. піскосуміші. Під час роботи прибиральники використали 19 м. куб. протиожеледних матеріалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.