Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

svit24.net

Вівторок, 8 січня 2013, 17:27

АероСвіт звинувачує журналістів у проблемах з авіарейсами

Авіакомпанія АероСвіт пояснила відміну деяких рейсівв 5-8 січня тим, що низка закордонних аеропортів припинила обслуговувати компанію через "спотворену інформацію" у ЗМІ.

Про це сказано в повідомленні авіакомпанії, інформують Українські новини.

"5-8 січня авіакомпанія АероСвіт була змушена скасувати низку рейсів через припинення обслуговування в деяких аеропортах, зокрема у Варшаві, Стокгольмі, Копенгагені, Тель-Авіві", – сказано в повідомленні.

На думку компанії, рішення аеропортів і хендлінгових компаній спровокувала "перекручена інформація в низці інтернет-видань про нібито визнання "АероСвіта" банкрутом". 

АероСвіт відіслав своїм компаніям-партнерам письмове повідомлення про намір продовжувати виконання своїх поточних зобов'язань і пояснив причини порушення справи про банкрутство.

Наразі тривають переговори авіакомпанії з адміністрацією аерпортів, які призупинили обслуговування її рейсів.

Разом з тим, як повідомив гендиректор російського "Аерофлоту" Віталій Соловйов, авіакомпанія перевезе всіх пасажирів, що придбали квитки на спільні рейси "Аерофлоту" й "АероСвіту" до 4 січня включно, незалежно від дати польоту, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він додав, що з 5 січня "Аерофлот" "зупинив продаж (на спільні рейси з українським авіаперевізником) до з'ясування ситуації з "АероСвітом".

Нагадаємо, Господарський суд Київської області 29 грудня 2012 року ухвалив рішення про початок провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "АероСвіт", у якої виникли фінансові труднощі.

4 січня "АероСвіт" виступила із заявою, в якій наголосив, що не є банкрутом, не зупиняє виробничої діяльності та виконує в повному обсязі всі операційні процедури, зокрема заходи із забезпечення безпеки польотів.

Водночас 8 січня "АероСвіт" скасував 17 рейсів у міжнародному аеропорті "Бориспіль".

Зокрема, були скасовані рейси на прибуття з Донецька, Одеси, Будапешта, Кишинева й Тель-Авіва.

Також скасовані рейси на виліт у Донецьк, Одесу, Сімферополь, Кишинів, Стокгольм, Будапешт і Тель-Авів.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.