Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ua.textreferat.com

Середа, 9 січня 2013, 15:03

Міжнародний турнір «Меморіал Дем’янюка» пройде у Львові

19 січня у приміщенні спорткомплексу  ЛДУФК (вул. Черемшини, 17) відбудеться  XIV міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Дем’янюка».

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА

Спортивне дійство скаладатиметься з Гран-прі серед жінок та чоловіків, юнацького та юніорського турнірів зі стрибків у висоту, а також із науково-практичного семінару фахівців з легкоатлетичних стрибків.

Наразі про участь у турнірі заявили представники Словаччини, Білорусі, Румунії, Росії та провідні атлети України.

Серед учасників будуть чемпіон Європи-2010 росіянин Олександр Шустов, чемпіон світу-2005 українец Юрій Кримаренко, чемпіон Європи серед юніорів-2011 росіянин Нікіта Аніщенков, срібна медалістка юнацького чемпіонату світу-2011 українка Ірина Геращенко та чемпіон Європи серед юніорів, учасник Олімпійських ігор українец Олександр Нартов

В межах турніру відбудеться нагородження кращих спортсменів СК «Висота». Такого звання удостоять переможців та призерів чемпіонатів України в різних вікових категоріях. Серед глядачів проведуть розіграш призів від СК «Висота» і партнерів.

Нагадаємо, міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Дем’янюка» відбувається в пам’ять про відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника Олімпійських ігор-1980 Олексія Дем’янюка, який трагічно загинув у 1999 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.