Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

www.autocentre.ua

Четвер, 10 січня 2013, 17:20

Транспортна система Львова у 2012 році виправдала себе – Микола Жук

Усі 52 маршрути, які є у Львові, виправдали себе у 2012 році. У 2011 році було 96 маршрутів, а курсувало тільки 76, тобто 20 маршрутів були на папері, а вже в 2012 році всі перевізники, котрі отримали право на перевезення, функціонували.

Таку думку висловив в розмові з журналістами сьогодні, 10 січня, начальник управління транспорту і зв'язку Львівської міської ради Микола Жук

Микола Жук додав, що до цілого ряду маршрутів є зауваження, але було внесено багато корективів. Серед зауважень недотримання графіків руху, недостатня кількість транспортних засобів на маршруті. «Це пов'язано з неможливістю функціонування на деяких транспортних вулицях, також з неможливістю здійснювати перевезення в тому напрямку. Не завжди люди користуються тими напрямками, які ми прораховували. Тому певні зміни у маршрутах відбулися. Починаючи з липня, жодних змін офіційно управління транспорту не вносило».

Окрім цього, начальник управління транспорту і зв'язку висловив незадоволення роботою GPS-пристроїв у деяких транспортних засобах, а також тим, що ще не увесь громадський транспорт ними обладнаний і додав, що 17 січня зберуться всі учасники, які встановлювали системи GPS, і спробують визначити одного оператора, який даватиме загальну інформацію про всіх перевізників».

А вже 22 січня спеціально створена комісія перевірить виконання умов договору всіма перевізниками Львова і зробить висновки доцільності певних змін. Це підприємства-перевізники АТП 14630, ТзОВ «Міра і К», ЛК АТП №1 та ТзОВ «Фіакр Львів».

Комісія звертатиме увагу на такі основні моменти: кількість ліцензійних транспортних засобів на підприємствах; їх випуск на маршрути (кількість, яка курсує щодня); кількість транспортних засобів, які обладнані GPS - навігаторами; виконання умови договору щодо 20% - го оновлення парку транспортних засобів на автобуси з низьким рівнем підлоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.