Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

pravda.com.ua

П'ятниця, 11 січня 2013, 12:27

Депутати-жінки від опозиції заблокували трибуну у ВР

Депутати-жінки від опозиції заблокували трибуну у Верховній Раді та висунули 5 вимог, за невиконання яких пообіцяли показати «з чого починалася Україна».

Вимоги зачитала депутат від БЮТ Олександра Кужель.

«Коли наша лідер Юлія Тимошенко проводить акт громадянської непокори. Ми вимагаємо, як жінки України, Генпрокурора Пшонку у зал, хай дасть відповідь на порушення прав жінок в Україні і нашого лідера Тимошенко», – заявила вона.

«Також вимагаємо зустріч жінок від опозиції з Тимошенко. Ми Вимагаємо, і це виконання закону, зняти камери спостереження у палаті Тимошенко, замінити охоронців на жінок  і дозволити Юрію Луценку оперуватись в незалежній клініці», –  сказала Кужель.

«Якщо цього не буде, ми вам обіцяємо такий жіночий бунт, що ви згадаєте, з чого починалася Україна», – пообіцяла депутат.

Коли жінки вийшли до трибуни, депутати від опозиції почали їм аплодувати. Після оголошення заяви всі жінки-депутати звільнили трибуну.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.