Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ua.korrespondent.net

П'ятниця, 11 січня 2013, 14:05

Український літак авіакомпанії «AероСвіт» не може вилетіти з Варшави

Літак української авіакомпанії «AероСвіт» надалі заарештований у варшавському аеропорту ім. Фридерика Шопена.

Польське аеронавігаційне агентство (Polska Agencja ?eglugi Powietrznej) вимагає від авіаперевізника виплатити борги, і тоді Боїнґ-737 зможе вилетіти до Києва.

Частину грошей українці вже перевели на рахунок агентства. Прес-секретар установи Ґжеґож Глєбович повідомив, що суперечку з компанією «AeroSvit» можна буде повністю вирішити до кінця цього тижня, і Боїнґ-737 зможе відлетіти з Варшави.

6 грудня Міжнародний аеропорт "Львів" призупинив обслуговування рейсів компанії "АероСвіт" через невиконання авіаперевізником фінансових зобов'язань. а вже 7 грудня реєстрація та осблуговування рейсів авіакомпанії «АероСвіт» у Львові були відновлені. Авіаперевізник розпочав відновлення платіжних зобов’язань відповідно до чинних договорів на обслуговування.

Нагадаємо, авіакомпанія АероСвіт відмінила деякі свої рейси 5-8 січня, пояснивши, що низка закордонних аеропортів припинила обслуговувати компанію через "спотворену інформацію" у ЗМІ.

Джерело: Польське радіо

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.