Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Розлив нафтопродуктів

П'ятниця, 30 липня 2021, 15:53

На Сколівщині стався витік нафтопродуктів неподалік сведловини Верхня Стинава

Розлив нафтопродуктів

На території Сколівської міської ради між селами Нижня Стинава та Нижнє Синьовидне стався витік нафтопродуктів зі свердловини.

Про це повідомляє Держекоінспекція у Львівській області.

Під час проведення заходів державного нагляду на території Сколівської міської ради Стрийського району біля сіл Нижня Стинава та Нижнє Синьовидне держекоінспектори виявили, що неподалік свердловини №1 НЗП "Південна Стинава" розлили нафтопродукти, що забруднюють грунти.

З метою встановлення факту забруднення земель спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції проведено відбір проб ґрунту.

Витікання нафтопродуктів відбулося із металевої наземної ємкості РГС-5 та прослідковувалось вздовж польової дороги вниз по рельєфу, що спричинило ймовірне забруднення земельних ресурсів.

Для встановлення винних осіб та подальшого притягнення їх до адміністративної відповідальності, нарахування збитків, завданих державі та вжиття заходів реагування в межах наданих повноважень інформацію скеровано у Сколівський ВП Стрийського ВП ГУНП у Львівській області, Сколівську міську раду та Грабовецько-Дулібівську сільську раду Стрийського району.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.