Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

worldairlinenews.com

Понеділок, 14 січня 2013, 15:30

Авіакомпанія EuroLOT відмінила польоти з Вроцлава до Львова

Авіакомпанія EuroLOT відмінила із сьогоднішнього дня рейс Вроцлав-Львів.

Рейси повинні відновити навесні. Польоти з Вроцлава до Львова стартували в травні 2012 року, а зараз їх призупинили через те, що компанія Eurolot , яка обслуговувала маршрут, ще не має повністю встановленої мережі польотів на літній сезон.

«Рішення перевізника про перельоти залежить від цьогорічних планів співпраці з LOT Polish Airlines, для якого EuroLOT є оператором і виконує частину операції. Робота над змінами розкладу LOT в літньому розкладі викликали затримку у створенні мережі з'єднань EuroLOT», - пояснює директор з маркетингу аеропорту у Вроцлаві Ярослав Штуцкі.

На відсутність польотів до Львова скаржаться мешканці Вроцлава. «Старше покоління часто подорожує до Львова, бо багато вроцлавців звідти родом. У Львові також навчається багато студентів, наприклад, мій син», - говорить мешканець Вроцлава Анджей Лонавєцкі. «Вже скасовані поїзди з Вроцлава до Львова, а тепер і літаки. Автобус, який відправляється до Львова один раз на день, безумовно, це замало», - додає він.

Популярність рейсів до Львова підтверджує і Ярослав Штуцкі. «Рейси з Вроцлава до Львова користуються популярністю. З травня 2012 року, коли розпочалися польоти до Львова, перевезено майже 3 тис. осіб», - пояснює директор.
Певним є те, що EuroLOT відновить перельоти до Львова. Перевізник навіть заявляє, що планує збільшити кількість операцій до трьох щотижня. До цього часу літаки до Львова з Вроцлава літали два рази на тиждень: в середу і неділю. Остаточне рішення про мережу маршрутів буде відоме після завершення переговорів EuroLOT з LOT Polish Airlines.

Представники залізничного сполучення також обіцяють повернути потяг Вроцлав-Львів, правда, відбудеться це не найближчим часом.

«Курсування потягу Вроцлав-Львів призупинили через ремонтні роботи на ділянках лінії Жешув-Вроцлав», - говорить речник залізничної служби Вроцлава Беата Чемерайда, пояснюючи, що час подорожі через ремонт тривав би більше часу, тому перевізник вирішив на час ремонту лінії відправляти потяг до Львова з Кракова. Речник запевняє, що одразу після завершення ремонтних робіт потяг Вроцлав-Львів знову відновить свій маршрут.

Джерело: www.gazetawroclawska.pl

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.