Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

poltava.pl.ua

Понеділок, 14 січня 2013, 16:47

«Фронт змін» очікує, що посада першого заступника голови Львівської облради дістанеться його представнику

«Фракція «Фронт змін» у Львівській облраді своїм рішенням підтримала кандидатуру члена ВО «Свобода» Петра Колодія на посаду голови Львівської облради. У цьому ж рішенні ми зафіксували й  те, що «Фронт змін» розраховує, що посада першого заступника облради дістанеться одному із представників нашої фракції, як другої за чисельністю фракції облради», - про це Варіантам у коментарі заявив голова фракції «Фронт змін» у Львівській облраді Ігор Криськів.

 

Ігор Криськів наголосив, що згідно регламенту, кандидатури заступників вносяться на розгляд депутатів головою облради.

«Петрові Колодію є з кого вибирати. Це може бути і Орест Шейка, і Василь Пісний, і Юрій Підлісний», - сказав Криськів.

Криськів разом з тим запевнив Варіанти, що ніякого звернення з приводу обрання першого заступника голови Львівської облради фракція не писала, а отже він не в курсі, що саме збирається розглядати на своєму засіданні постійна комісія з питань депутатської діяльності, етики та регламенту 16 січня.

У порядок денний цього засідання включено питання: «Про розгляд звернення ПП "Фронт Змін" (02-11149 від 25.12.2012) щодо обрання першого заступника голови Львівської обласної ради».

Нагадаємо, 23 листопада депутати Львівської облради обрали новим головою Петра Колодія, який досі виконував обов’язки першого заступника колишнього голови облради Олега Панькевича. останній склав свої повноваження у зв'язку з обранням народним депутатом. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.