Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

fakty.ictv.ua

Понеділок, 14 січня 2013, 17:24

Скорочення дільниць перед довиборами до Львівської облради – негативна тенденція – голова ТВК

Скорочення виборчих дільниць з метою зекономити кошти на довибори до Львівської облради - негативна тенденція, оскільки в районах області це ускладнить процес голосування на виборах.

Про це сьогодні, 14 січня, на прес-конференції, повідомив голова Львівської ТВК Микола Щур, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Щура, скорочення кількості дільниць дозволить зекономити від 1 до 1,5 млн гривень, більшість з яких йде на роботу членів дільниць.

Він розповів, що в деяких районах Львівщини, кількість дільниць зменшили в тричі, а загалом кількість дільниць скоротилась з 350-ти до 270-ти.

"Якщо говорити про Сколівський район - це гірська місцевість, і коли буває одна дільниція на 5-6 сіл, то людям дістатись туди дуже важко", - сказав Щур.

Голова правління ЛОГО "Комітет виборців України" Роман Кошовий зауважив, що явка на довибори зазвичай є досить низькою і зазвичай на них переважають сили, що не користуються високою підтримкою у громадян.

Нагадаємо, сьогодні представники політичних партій повідомили, що звертатимуться до представників львівської влади, аби ті виділили кошти на довибори.

Раніше голова ТВК Микола Щур заявляв, що в бюджеті минулого року Львівська облрада не передбачила грошей на довибори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.