Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Вівторок, 15 січня 2013, 12:09

Спеціалісти встановлюють причину вибуху в котельні «Львівської політехніки»

Спеціалісти Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру проводять вибухотехнічну експертизу за фактом вибуху повітряно-газової суміші у котельні Національного університету  «Львівська політехніка».

 

Про це повідомив ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Планується також провести незалежну експертизу.  

Нагадаємо, вранці 9 січня у котельні Національного університету «Львівська політехніка», що на вулиці Устияновича, 5, сталася пожежа. Внаслідок події тілесні ушкодження отримав оператор котельні, якого доставили у 8-му міську лікарню. На сьогодні стан здоров’я чоловіка стабільний, загрози для життя людини немає. 

У результаті вибуху пошкоджено дах, котел та автоматика котельні. Тоді внаслідок події без тепла залишились 17 корпусів НУ «Львівська політехніка» та будинок органної музики.  

Співробітники Галицького райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками статті 270 (порушення встановлених вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.