Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vgolos.com.ua

Вівторок, 15 січня 2013, 13:43

Фронт змін висунув Пісного на посаду першого заступника Колодія

Фракція Фронту змін у Львівській облраді запропонувала кандидатуру депутата облради Василя Пісного на посаду першого заступника голови Львівської облради.

Про це Варіантам стало відомо з тексту звернення голови фракції Фронту змін у Львівській облраді Ігоря Криськіва до голови Львівської облради Петра Колодія від 25.12.2012, яке сьогодні, 15 січня, розглядалось на засіданні постійної комісії питань депутатської діяльності, етики та регламенту облради.

Згідно із зверненням, 23.11.2012 відбулося засідання фракції Фронту змін у Львівській облраді, на якому і вирішили висувати кандидатуру Василя Пісного на посаду першого заступника голови облради. 

Як розповів Варіантам голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту облради Михайло Барбара, це питання буде винесено на наступну сесію облради. 

Нагадаємо, як повідомляв нещодавно голова фракції Фронту змін у Львівській облраді Ігор Криськів, Фронт змін сподівається отримати посаду першого заступника голови облради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.