Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ukranews.com

Вівторок, 15 січня 2013, 15:43

Львівські евакуатори працюють в черговому режимі - Львівавтодор

На сьогоднішній день, за інформацією Львівавтодору, евакуатори у Львові працюють в черговому режимі, тобто, виїжджають за викликом.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Рішення виконавчого комітету щодо роботи евакуаторів є чинним. Юридичне управління наразі не отримало рішення суду, однак, готове подавати апеляційну скаргу, тому евакуатори працюють у черговому режимі», - розповів заступник начальника юридичного управління Львівської міської ради Мирослав Гавриляк

Мирослав Гавриляк додав, що суд скасував тільки ті пункти рішення виконкому щодо роботи евакуаторів, в яких йдеться про те, хто приймає рішення про евакуацію: «Суд вважає, що тільки ДАІ може приймати таке рішення, ми ж – що і аварійні служби, і комунальні підприємства».

На даний час евакуатори працюють за викликом. Залежно від потреби, неправильно припарковану машину або переставляють, або евакуйовують на штрафмайданчик.

Нагадаємо, 9 січня Галицький районний суд Львова вирішив скасувати рішення Львівської міської ради про затвердження порядку роботи евакуаторів у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.