Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

траса Київ-Чоп

Четвер, 2 вересня 2021, 16:57

На Львівщині встановлять новий комплекс автофіксації порушень ПДР

траса Київ-Чоп

На трасі Київ-Чоп запрацює новий прилад вимірювання швидкості.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від завтра, 3 вересня, на автомобільних дорогах Львівської, Вінницької та Чернігівської областей, а також у Полтаві, Миколаєві, Харкові та Хусту запрацює 21 новий прилад фіксації правопорушень, що контролюватиме дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

На Львівщині встановлять один новий комплекс автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР "Каскад". Він розміщуватиметься на трасі Київ-Чоп у напрямку села Долинівка. Тут діятимуть обмеження швидкості у 50 км/год. 

Як повідомили у патрульній службі, місця розміщення радарів визначили на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, а у місцях фіксації порушень стоятиме патрульний автомобіль. 

Нагадаємо,до кінця цього року на шести дорогах області планували встановити 19 стаціонарних камер фотовідеофіксації. А у березні на двох дорогах області та у Львові встановили нові прилади вимірювання швидкості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.