Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

blog.meta.ua

Середа, 16 січня 2013, 12:08

Посадові сільради на Львівщині отримали умовні покарання за фальсифікацію 26 «земельних» рішень

Прокуратура Львівської області готує касаційну скаргу про скасування судових рішень стосовно голови та секретаря однієї із сільських рад Жовківського району, звинувачених у вчиненні службових злочинів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

В ході розслідування прокуратура області здобула достатньо доказів вини посадовців у фальсифікації рішень сесій про безоплатну передачу 26 земельних ділянок та видачу державних актів на них загальною площею понад 3 га, які належать громаді села і вартість яких складає понад 1,2 млн. грн.

Суди першої та апеляційної інстанції за вчинення особливо тяжких злочинів, вказаних службових осіб засудили на 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років, без конфіскації майна. Але вони звільнені від відбування основного покарання, попри те, що за вищезгадані дії передбачається покарання у виді позбавлення волі стром від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років та з конфіскацією майна.

З огляду на викладене, прокуратура Львівської області вказані судові рішення оскаржуватиме до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.