Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

livefm.com.ua

Середа, 16 січня 2013, 13:08

У лютому у Львові зупиняться 292 ліфти – Держгірпромнагляд

Держгірпромнагляд, в обов’язки якого входить нагляд за дотриманням вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час експлуатації ліфтів, поперджає про можливість заборони роботи 292 ліфтів у Львові з лютого 2013 року через закінчення терміну служби.

Про це Варіанти повідомила прес-служба управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

"Розуміючи, що зупинення ліфтів спричинить соціальну напругу серед громадян, які користуються послугами цих ліфтів, теруправлінням було надано дозвіл розпломбувати зупинені 292 ліфти у 6 районах Львова для проведення ремонтних робіт та експертних обстежень згідно з розробленим графіком. Проте встановлені терміни закінчуються за місяць, у середині лютого 2013 року, а за інформацією спеціалізованих організацій, з якими були заключені угоди, роботи не ведуться", - сказано у повідомленні.

Теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області з 2008 року вимагає у міської ради Львова вплинути на ситуацію,  але у 2012 із запланованих 259 ліфтів замінено лише 1 і 2 капітально відремонтовано.

Найбільшу тривогу викликають ліфти, які відпрацювали нормативний термін служби більше 25 років.

Таких проблемних ліфтів налічується в житловому фонді Львова - 1595. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.