Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

toppmotet.se

Середа, 16 січня 2013, 16:08

Білорусько-шведські літературні дні відбудуться у Львові через політичні непорозуміння

Білорусько-шведські літературні дні відбудуться у травні цього року у Львові, оскільки виникли проблеми з білоруськими візами для шведських організаторів, а також через напружену дипломатичну ситуацію між Білоруссю та Швецією.

Про це "Варіантам" повідомили організатори проекту.

У межах літературного проекту Litteraturresan: Belarus/Vitryssland ("Літературна подорож: Білорусь") у Львові виступатимуть шведські, білоруські та українські письменники.

На львів'ян та гостей міста чекатимуть два літературні вечори у Театрі Леся Курбаса, семінар про сучасну літературу в Білорусі й Україні, семінар про дитячу літературу в Білорусі, Швеції й Україні та багато інших літературних подій.

Планується, що перший вечір у Театрі Леся Курбаса відкриє шведський посол у Білорусі Стефан Ерикссон. Уже погодилися приїхати шведська поетка Єнні Вранґборґ, білорусько-шведський поет і перекладач Дмитро Плакс, титулований шведський музикант Даніель Вікслунд; очікується ще з десяток відомих імен.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.