Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 17 вересня 2021, 11:53

У Львові затримали закладчика канабісу

львівська поліція

21-річного мешканця Львова затримали, коли він саме робив закладки.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 16 вересня, на вул. Єрошенка у Львові правоохоронці затримали 21-річного місцевого мешканця, коли він саме робив закладки.

З собою чоловік мав розфасовану у пакетики речовину, схожу на наркотичний засіб "канабіс". Крім того, в районі вулиць Золотої та Єрошенка правоохоронці виявили п'ять схованок з закладками, які він зробив раніше.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські виявили та вилучили ще два пакунки з речовиною, схожою на "канабіс". Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.