Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 16 січня 2013, 16:58

Бюджет розвитку Львова на 2013 рік депутати розглянуть на сесії 31 січня

Бюджет розвитку Львова на 2013 рік депутати Львівської міської ради розглянуть на сесії, яка повинна відбутися 31 січня.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер додав, що до кінця 2012 року так і не вдалося налагодити ситуацію з казначейством, багато коштів повернулися назад. Це насамперед кошти бюджету розвитку і витрачати їх можна буде лише тоді, коли знову депутати проголосують за бюджет розвитку міста.

Зараз кошти на рахунку міської ради: «На сьогоднішній день захищені статті проплачуються, немає ніяких зауважень, а до сесії депутати зможуть якісно організувати свою роботу в комісіях і підготувати бюджет розвитку на 2013 рік, а також інші нагальні питання»

Андрій Садовий також додав, що в бюджет розвитку треба закладати ті об'єкти, які гарантійно будуть зроблені.

Нагадаємо, Львівська міська рада ухвалила для Львова бюджет на 2013 рік. на засіданні сесії 27 грудня, а в бюджет розвитку міста на 2013 рік депутати врахували лише гарантії міста та боргові зобов'язання, зафіксовані в загальних цифрах, і вже в січні  обіцяли прийняти бюджет по стрічках.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.