Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

artepisode.net

Середа, 16 січня 2013, 18:38

Довибори до облради практично зірвані – Щур

Проведення проміжних виборів до Львівської обласної ради 27 січня можна вважати зірваним, позаяк досі не виділені кошти на друк бюлетенів.

Про це сьогодні, 16 січня, під час засідання бюджетної комісії облради повідомив голова Львівської обласної виборчої комісії Микола Щур, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Щура, навіть якщо бюджетна комісія прийме зміни до бюджету області і кошти на друк бюлетенів та інформаційних плакатів виділять, надрукувати їх не встигнуть з технічних причин.

Тому, наголосив голова Львівської ОВК, 27 січня  довибори до облради, швидше за все, не відбудуться.

Нагадаємо, бюджетна комісія Львівської облради сьогодні взяла до відома інформацію про проведення проміжних виборів та обговорення цього питання на позачерговій сесії облради.

Додамо, що, як інформує прес-служба Львівської облради, голова облради Петро Колодій звернувся до уряду з проханням профінансувати місцеві довибори з державного бюджету. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.