Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

panorama-mukachevo.com

Четвер, 17 січня 2013, 11:32

Дитячий міжнародний турнір із шашок відбувся на Львівщині

На базі Турківської школи-інтернату Львівської області завершився щорічний, сьомий поспіль, дитячий міжнародний шашковий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах», який тривав із 10 по 14 січня.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На цьогорічний турнір приїхали молоді спортсмени, які представляли 19 команд з різних міст та областей України, а також  гості з молдовського міста Тирасполя та російського міста Сєверодвінська.

Перші два місця розділили команди шашкістів із Придністров’я та першої команди Вінниці. Третю сходинку посіли любителі клітинкової гри з Івано-Франківської області.

Команди-переможці нагороджені кубками, медалями, а також дипломами. Всі інші учасники міжнародного турніру «Диво-шашки у засніжених Карпатах» отримали солодощі та подарунки – м’які іграшки.

Для учасників шашкового турніру у вільний час було організоване дозвілля – екскурсії краєм Бойківщини, діти побували в гостях у прикордонників, на районному конкурсі вертепів, а також самі побували в коляді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.