Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

alarum.16mb.com

Четвер, 17 січня 2013, 13:29

Першочергові роботи у музеї Пінзеля влада Львова планує профінансувати у 2013 році

У 2013 році влада Львова запланувала профінансувати з міського бюджету виконання першочергових робіт у музеї Пінзеля.

Про це Варіанти повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко розповіла, що йдеться, насамперед, про ремонт конструкції даху, заміну знищеного покриття даху та сигнатури. Роботи ці коштуватимуть близько 900 тис. грн.

«Також будемо розглядати можливість профінансувати з міського бюджету корегування проектно-кошторисної документації реставраційних робіт усієї будівлі. Слід зазначити, що проектно-кошторисна документація була виготовлена ще у 2008 році, зараз вона потребує актуалізації. Корегування документації інститут Укрзахідпроектреставрація оцінив у 199 тис грн.», - повідомила Лілія Онищенко.

Начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради додала, що ЛОДА звернулася до профільного міністерства щодо виділення коштів з державного бюджету на реставрацію будівлі музею Пінзеля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.