Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

viche.lutsk.ua

Четвер, 17 січня 2013, 14:19

Розбійник, який нападав на жінок у Львові, затриманий

Вчора, 16 січня, правоохоронці затримали неповнолітнього мешканця Трускавця, студена одного з дрогобицьких коледжів, який приїжджав до Львова на відпочинок та розбої – задля цього студент винаймав у Львові квартиру.

Зловмисник нападав на жінок зранку і жорстоко бив їх, а коли відбирав їхні власні речі, продовжував наносити тілесні ушкодження.

Зараз порушника взяли під варту. Одна з жертв упізнала нападника. В підозрюваного беруть свідчення.

Перший напад молодик здійснив 8 січня о 5:00. Він відібрав у студентки 1991 року народження 800 грн., мобільний телефон і зарплатну картку. Під час побоїв розбійник «вибивав» інформацію про те, де лежить телефон, який пін-код картки і т.д., але після пограбування пордовжував жорстко бити жертву.

11 січня о 5:00 студент знову напав на жінку і діяв так само, як і з попередньою жкртвою.

Наступного дня, також о 5:00 пограбував ще одну жертву, під час побоїв у якої відібрав 15 грн. і зарплатну карту. Йдучи з місця злочину, неповнолітній розбійник напав ще на двох жінок, які зараз у тяжкому стані знаходяться у лікарні.  

В міліції повідомляють, що якби програма «Безпечне місто» функціонувала, і у Львові було б встановено більше камер відео спостеження, то злочин можна було б розкрити набагато оперативніше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.