Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

tsn.ua

Четвер, 17 січня 2013, 15:15

Уряд виділив Львівщині кошти на ліквідацію наслідків негоди

Вчора, 16 січня, Кабмін прийняв рішення про виділення коштів на ліквідацію наслідків негоди на території Львівщини, а також Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областе.

Про це Варіанти повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

«Уряд прийняв рішення виділити Міністерству надзвичайних ситуацій 1,47 млн. грн. та Міністерству оборони 2,38 млн. грн. для закупівлі пально-мастильних матеріалів, необхідних для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов», – зазначено у повідомленні.

Видатки будуть здійснені Мінфіном за рахунок коштів резервного фонду держбюджету.

Нагадаємо, 16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація, яка спричинила те, що ДАІ обмежила рух на чотирьох трасах Львівської області та на трасах інших областей, а тим часом МНС-никам довелося визволяти автомобілістів, які потрапили у негоду.

   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.