Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

4post.com.ua

Четвер, 17 січня 2013, 15:28

Посаду першого заступника Колодія пропонують скоротити, аби профінансувати довибори

Аби профінансувати проміжні вибори до Львівської обласної ради, слід на 2 роки скоротити посаду першого заступника голови облради.

Таку думку сьогодні, 17 січня, під час брифінгу висловила голова фракції УДАРу у Львівській облраді Оксана Юринець, інформує кореспондент Варіантів

"Певний період часу ми були без першого заступника голови Львівської обласної ради. Можливо, слід скоротити цю посаду на два роки. Гадаю, що низка депутатів погодяться на громадських засадах допомагати голові", - наголосила Юринець.

Свою ідею віднайдення коштів на довибори висунув також і заступник голови Української республіканської партії Ростислав Новоженець.

Він запропонував облраді взяти позику в банку, доки бюджетна комісія "розродиться новими ідеями".

При цьому директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків стверджує, що гроші на довибори в обласному бюджеті знайти складно, позаяк він на 70% залежить від фінансування "згори".

"Наші повноваження стосовно реалізації деяких видатків, які ми могли б використовувати на свій розсуд, є досить обмеженими", - наголосив Демків.

Нагадаємо, голова Львівської обласної ТВК Микола Щур заявив, що проміжні вибори до Львівської обласної ради вже можна вважати зірваними через відсутність фінансування, з цього приводу ТВК подаватиме в суд на ОДА. 

Вчора голова Львівської обради Петро Колодій попросив коштів з на фінансування проміжних виборів в уряду.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.