Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

virtyallviv.blog.net.ua

Четвер, 17 січня 2013, 17:48

П’яні іноземці нестимуть адміністративну відповідальність у Львові

Вчора, 16 січня, на вокзалі станції Львів, начальник поїзду № 108 сполученням «Ужгород-Одеса» звернувся до інспекторів патрульної служби зі скаргою на чотирьох п’яних пасажирів поїзда.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС України на Львівській залізниці.

Начальник поїзда повідомив, що у вагоні № 11 слідують пасажири, які перебувають в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Пасажири виявилися громадянами Словаччини та Чехії. Чоловіки слідували у одному із купе вагону, при цьому розпивали спиртні напої, ходили по поїзду, порушували громадський порядок, чим заважали пасажирам. Відповідно до вказаних громадян, начальником поїзду було відмовлено в подальшому проїзді, про що зроблено відповідні записи на квитках та складено акт, оскільки на зауваження провідника поїзда вони не реагували. 

Працівниками міліції на станції Львів щодо вказаних громадян було складено протоколи про адміністративне правопорушення. Також їх було скеровано для проходження обстеження на предмет встановлення стану алкогольного сп’яніння.

Після складення відповідних документів вказані громадяни були звільнені та відпущені.     На порушників громадського порядку накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.