Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

radymo.com

П'ятниця, 18 січня 2013, 14:37

Програма здешевлення вартості кредитів на Львівщині продовжена

Реалізація програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для мешканців Львівщини продовжена.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 16 січня відбулось офіційне підписання договору на делегування повноважень з частковою компенсацією процентів між розпорядником бюджетних коштів – управлінням архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської облдержадміністрації та отримувачем бюджетних коштів Львівським регіональним управлінням ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», – зазначено у повідомленні.

Підписання договору стало правовою підставою для продовження в області реалізації програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов (пільгове іпотечне кредитування).

«Він дозволяє здійснити перерахування без затримки коштів на рахунки громадян, котрі отримали пільгові іпотечні кредити для своєчасної компенсації відсотків за них, а також здійснювати компенсацію громадянам, які вирішили укласти угоди на пільгове кредитування у 2013 році», – пояснюють у облраді. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.