Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

П'ятниця, 18 січня 2013, 15:09

Спецпідорозділ «Альфа» атакує громадську приймальню Дубневича(ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 18 січня, вранці у офіс громадської приймальнінародного депутата України Ярослава Дубневича у Львові зранку увірвався спецпідрозділ «Альфа» на чолі з представником київського управління СБУ Романом Вінтоненком.

Про це Дубневич повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами нардепа, представники «Альфа» заблокували вхід на поверх, де розташована приймальні і впродовж кількох годин не впускали нікого з присутніх.

«У цей час ми з помічниками саме у цьому приміщенні розбирали пошту і готували депутатські звернення. На наші запевнення, що підприємство, яке вони шукають давно знаходиться за іншою адресою і має інших власників і на пред’явлені документи ,що це засвідчують вони ніяк не відреагували», – зазначив Дубневич.

Такі дії він вважає тиском на себе як народного депутата, зокрема, за вступ до фракції УДАРу у Верховній Раді.

При цьому, як повідомили журналісти газети «Експрес», що перебувають на місці проведення обшуку, Дубневич навмисне дезінформує громадськість. 

Громадська приймальна депутата розташована за адресою Лазаренка,1а, кабінет 13, в той час як обшук проводять на Лазаренка,1.

«Бійці спецпідрозділу дійсно заблокували вхід в офіс, у якому розташовувалось «Корпорація КРТ», що фігурує в багатомільйоних оборудках з відмивання коштів підприємств Укрзалізниці», – повідомляє «Експрес».

Нагадаємо, нещодавно Державна податкова інспекція призначила позапланову перевірку радіостанції «FM Галичина», що входить в структуру медіахолдингу народного депутата Ярослава Дубневича.

13 грудня правоохоронні органи відновили розслідування кримінальної справи щодо підприємства нардепа Ярослава Дубневича. 


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.