Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ЗМІ

Субота, 19 січня 2013, 14:36

Податкова стверджує, що перевірка «FM Галичини» є законною

ДПС у Львівський області повідомила, що вимоги податківців щодо перевірки ТОВ «Телерадіокомпанія Галичина» носять суто правовий характер, а не є спробою витіснити цей суб’єкт господарювання з ринку. 

На виконання постанови правоохоронних органів Державною податковою інспекцією у Галицькому районі м. Львова відповідно до п. 78.1.11 п. 78.1 ст. 78 Податкового кодексу України від 02.12.2010р. №2755-VI (із змінами та доповненнями) 16.01.2013р. на підставі наказу та направлення розпочато позапланову виїзну перевірку ТОВ «Телерадіокомпанія Галичина» з питань дотримання вимог податкового законодавства у взаєморозрахунках з одним із контрагентів, - сказано у повідомленні. 

ДПС скерувала листа про надання ревізорам документів, пов’язаних з обчисленням податків та зборів з метою належної оцінки повноти нарахування та своєчасності сплати в бюджет податків, обов’язкових платежів, повного та об’єктивного відображення взаєморозрахунків ТОВ «Телерадіокомпанія Галичина» з контрагентом, формування довідки про результати діяльності платника за період, що перевіряється, - роз'яснює податкова. 

Нагадаємо, 18 січня СБУ провела виїмку документів в офісі однієї з конманій, що належить народному депутату Ярославу Дубневичу.

17 січня Державна податкова інспекція призначила позапланову перевірку радіостанції «FM Галичина», що входить в структуру медіахолдингу народного депутата Ярослава Дубневича.

13 грудня правоохоронні органи відновили розслідування кримінальної справи щодо підприємства нардепа Ярослава Дубневича. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.