Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

news.liga.net

Понеділок, 21 січня 2013, 11:46

Яна Шемякіна отримала стипендію у розімірі 15 тис. грн.

Чемпіонка ХХХ літніх Олімпійських ігор з фехтування Яна Шемякіна отримала стипендію Президента України у розмірі 15 тис. грн.

Грошові винагорорди отримали також й інші провідні спортсмени та тренери Львівщини з олімпійських видів спорту.

Як зазначено на офіційному сайті відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, згідно з указом Президента України № 32/2013 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту» представникам Львівшини вручать грошові премії:

Юлії Остапчук – чемпіонці Європи 2012 року з боротьби вільної (Львівська та Волинська області), у розмірі 7 тис. грн.;

Олександру Усику – чемпіону ХХХ літніх Олімпійських ігор з боксу (Автономна Республіка Крим та Львівська обл.), у розмірі 15 тис грн.;

Яні Шемякіній – чемпіонці ХХХ літніх Олімпійських ігор з фехтування (Львівська обл.), у розмірі 15 тис. грн.;

Андрію Орліковському – тренеру чемпіонки ХХХ літніх Олімпійських ігор з фехтування Шемякіної Я.В. (Львівська обл.), у розмірі 15 тис. грн.;

Дмитру Сосновському – тренеру чемпіона ХХХ літніх Олімпійських ігор з боксу Усика О.О. (м.Львів), у розмірі 15 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.