Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

tsn.ua

Понеділок, 21 січня 2013, 14:55

На Львівщині незаконно друкують бюлетені на довибори – Щур

У Львові та кількох районах області виборчі комісії надрукували бюлетені для проміжних виборів до Львівської облради, порушивши таким чином законодавство.

Про це сьогодні, 21 січня, журналістам повідомив голова Львівської обласної територіальної виборчої комісії Микола Щур. 

"Львівська міська виборча комісія надрукувала бюлетені для цих виборів. За моєю інформацією, ці бюлетені зараз мають підвезти з Києва. За різними чутками, так зробили Кам’янко-Бузька і Бродівська виборчі комісії", – сказав Щур.

Він наголосив, що такі діє є прямим порушенням закону, оскільки, згідно з ним, бюлетені має друкувати ТВК.

За словами Щура, інформація про надруковані бюлетені залишається на рівні розмов, з жодним документом він, як голова Львівської обласної ТВК, ще не ознайомився.

"Треба подивитись, чи дійсно бюлетені надруковані і довезені, хто їх друкував, на підставі чого і тому подібне", – зазначив Щур.

Він додав, що досі не затверджений повний кошторис проміжних виборів до облради, через що ТВК не зможе вчасно зробити всі дії, пов’язані з ними, зокрема, друк бюлетенів та доставку їх до виборчих дільниць.

"Правильніше було б провести повторні проміжні вибори пізніше, аби дотриматись усіх норм чинного законодавства", – резюмував Щур.

Нагадаємо, раніше заявляв, що проміжні вибори до Львівської обласної ради вже можна вважати зірваними через відсутність фінансування, з цього приводу ТВК подаватиме в суд на ОДА. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.