Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://news.bigmir.net

Вівторок, 22 січня 2013, 16:28

Бюлетені на довибори до Львівської облради друкували під тиском і в одній друкарні – Львівська ОВК

Виборчі комісії Львова, Кам’янко-Бузького та Сколівського районів прийняли рішення друкувати бюлетені на довибори до Львівської облради під тиском та на одній і тій же фірмі.

Про це сьогодні, 22 січня, на прес-конференції повідомив секретар Львівської обласної виборчої комісії Сергій Котенко, інформує кореспонеднт Варіантів

На захист цієї тези він навів те, що три комісії прийняли рішення друкувати бюлетені в один час – 16 січня, та в одній друкарні – "Інтерконтенталь Україна".

Останнє, за словами Котенка, вдалось дізнатись із документів Львівської міської виборчої комісії.

В той же час, як зазначив голова Львівської ОВК Микола Щур, у Сколівській територіальній на прохання надати документи на друк бюлетенів відповіли, що не мають інтернету та факсу, а тому вишлють їх поштою.

Інформацію про тиск на виборчі комісії підтвердили присутні на прес-конференції кандидати в депутати з Яворівського та Сколівського виборчого округів.

Зокрема, кандидат із Сколівського округу зазначив, що голова місцевої ТВК нещодавно написала заяву про звільнення, оскільки на неї чинили тиск.

За його словами, головою ТВК і його заступником призначили представників однієї і тієї ж політичної сили – Партії регіонів. В той же час кандидатові не дали ознайомитись із документами на друк бюлетенів.

Інший кандидат у Яворівському виборчому окрузі наголосив, що тиск на виборчі комісії здійнюється у тих районах, де кандидатами в народні депутати є голови РДА.

Нагадаємо, сьогодні Львівська ОВК повідомила, що звернулася в прокуратуру через самовільний друк бюлетенів деякими виборчими комісіями Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.