Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

wt.nau.edu.ua

Вівторок, 22 січня 2013, 18:17

54 села Львівщини знову мають електрику після негоди

Станом на 16.00 22 січня у 54-х населених пунктах Львівщини відновлено електропостачання, в той же час знеструмленими повністю залишаються 282 населених пункти, а в 12 електрики немає частково. 

Про це Варіанти поінформувала прес-служба Львівської ОДА. 

Найбільше знеструмлених наслених пунктів у Жовківському районі – 82 повністю та 5 частково, Радехівському районі – 48 повністю, Сокальському районі – 84 повністю, Яворівському районі – 39 повністю.

Повністю відновлено електропостачання у Городоцькому та Мостиському районах.

Через знеструмлення без електропостачання залишилися:
5 лікарень (у Сокальському (2) та Яворівському (3) районах) і 25 фельдшерсько-акушерських пунктів (найбільше у Жовківському районі – 18);
88 шкіл (найбільше у Жовківському районі – 37) та 22 дитячих садки (найбільше у Радехівському районі – 7).
Продовжуються відновлювальні роботи.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено 125 бригад та оперативних груп (174 одиниці техніки та 547 осіб) від ПАТ «Львівобленерго», Головного територіального управління МНС України у Львівській області, Львівського комунального підприємства «Львівсвітло», комунальних служб та підприємств лісового господарства Державного лісогосподарського об’єднання «Львівліс» та Львівського обласного комунального підприємства «Галсільліс», ПАТ «Укртелеком».

Нагадаємо, через сильну негоду на Львівщині вчора без електопостачання повністю знеструмленими залишились 357 населених пунктів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.