Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

ipress.ua

Вівторок, 22 січня 2013, 18:38

Семінари на тему сланцевого газу відбудуться на Львівщині

Низка семінарів на тему "Виробництво природного газу зі сланцевих порід" пройде на Львівщині у 2013 році. 

Про це сьогодні, 22 січня, на засіданні постійної комісії Львівської обласної ради з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради повідомив генеральний директор компанії "Шеврон Україна", інформує прес-служба Львівської облради. 

Зокрема, 6 лютого заплановано провести такий семінар для представників громад Миколаївського, Жидачівського та Пустомитівського районів у Миколаєві Львівської області; 7 лютого — для представників громад Кам’янка-Бузького, Сокальського та Жовківського районів у Кам’янці-Бузькій; 8 лютого — для представників громад Буського, Золочівського та Перемишлянського районів у Буську.

Окрім того, на засіданні комісії депутати заслухали інформацію сільського голови Ясниської сільської ради Мирослава Замлинного про стан експлуатації пункту захоронення радіоактивних відходів Львівського ДМСК ДК "УкрДЕО "Радон", розташованого на території с. Буда Яворівського району Львівської області.

Місцева громада просить обласну раду допомогти налагодити співпрацю підприємства з сільською радою для вирішення гострих соціальних проблем. Депутати вирішили повернутися до розгляду цього питання на одному із найближчих засідань комісії.

Нагадаємо, раніше керівництво компанії "Шеврон Україна" повідомляло, що відклало проведення семінарів на Львівщині через неможливість прорахувати ліміти їжі та подарунків для українських держслужбовців.

Це викликало обурення представників місцевої влади. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.