Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 22 січня 2013, 19:09

Трускавецьких дітей силоміць змушували брати участь в "живому ланцюзі" на День соборності

Трускавецькі батьки незадоволені тим, що їхні діти змушені брати участь в акції "Живий ланцюг як знак Соборності України" в негоду та в розпал початку епідемії грипу в України. 

Про це сьогодні, 22 січня, повідомляє видання "Трускавецький вісник"

За інформацією видання, сьогодні у Трускавці з нагоди 94-ї річниці Акту Злуки у Трускавці відбулась акція "Живий ланцюг як знак Соборності України".

"Ідея гідна похвали, але трускавчан обурює той факт, що дітей примушують брати участь в таких заходах, що дуже вже нагадує радянські часи. Незадоволення батьків в першу чергу викликає те, що діти змушені брати участь у цій акції при таких складних погодних умовах та в розпал початку епідемії грипу в Україні", – пишуть журналісти.

Як зазначив один із батьків, чия дитина брала участь в акції, "любити Україну потрібно вчити власним прикладом, а не силоміць".

Нагадаємо, сьогодні в Україні святкують День соборності який відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.